• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Μίνι Volley 2006 : TΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY ΜΕΛΙΚΗ 2006

TΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY ΜΕΛΙΚΗ 2006Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2006 πραγματοποιήθηκε το δεύτερο για το 2006 Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ Αγοριών – Κοριτσιών της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας.

Ο ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ είναι ένα απο τα επτά υπο ίδρυση σωματεία που ανήκει στην Ένωσή μας .

Η άκρως επιτυχημένη οργάνωση της έκδήλωσης αυτής, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο της πόλης και η μεγάλη προσέλευση παιδιών, 120 τον αριθμό, αποτελούν ενα αισιόδοξο μήνυμα στην προσπάθεια μας για εξάπλωση και ανάπτυξη του αθλήματος της Πετοσφαίρισης.

Η εκδήλωση άρχισε με παρέλαση των ομάδων και χαιρετισμό του Δημάρχου της Μελίκης, ο οποίος παρακολούθησε την εκδήλωση με μεγάλο ενδιαφέρον.

Αναλυτικότερα έλαβαν μέρος οι παρακάτω σύλλογοι : ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ,ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, ΑΣ ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους προπονητές και τους παράγοντες των ομάδων και ειδικότερα τους παράγοντες της τοπικής ομάδας, για την βοήθεια τους στην άψογη αυτή διοργάνωση.

Gallery: Τουρνουά Mini Volley Μελίκη 26/04/2006