• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Μίνι Volley 2006 : TΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2006

TΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2006



Την Τετάρτη 19 Απριλίου 2006 πραγματοποιήθηκε το πρώτο για το 2006 Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ Αγοριών – Κοριτσιών της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας.

Το Τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς με την συμμετοχή πολλών σωματείων της Ένωσης. Στο χώρο αυτό δημιουργήθηκαν οχτώ γήπεδα, τα έξη από τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τους αγώνες των κοριτσιών και τα δύο για τους αντιστοίχους αγώνες των αγοριών.

Το Τουρνουά στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία. Η συμμετοχή των παιδιών έφτασε τα 120 άτομα. Κάθε σωματείο συμμετείχε με μεγάλο αριθμό ομάδων, το σύνολο των οποίων αποτελείτε από 7 ομάδες αγοριών και 33 ομάδες κοριτσιών.

Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο δήμαρχος της Καστοριάς, ο οποίος στο τέλος απηύθηνε χαιρετισμό στα παιδιά.Ακόμα το Τουρνουά καλύφθηκε απο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι.

Παρά την μικρή ηλικία των παιδιών, γεγονός που δεν μας επιτρέπει να τα κρίνουμε αυστηρά, το επίπεδο της τεχνικής κατάρτισης ήταν πολύ υψηλό. Συνεπώς θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στους προπονητές για την άριστη προετοιμασία των παιδιών, η απόδοση των οποίων αποδείχτηκε άκρως ικανοποιητική.
Αναλυτικότερα έλαβαν μέρος οι παρακάτω σύλλογοι : ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ,ΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΣ ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΓΑΜΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ , ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους προπονητές και τους παράγοντες των ομάδων και ειδικότερα τους παράγοντες της τοπικής ομάδας, για την βοήθεια τους στην ομαλή διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης.

Gallery: Τουρνουά Mini Volley Καστοριά 19/04/2006