• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Μίνι Volley 2009 : 6o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY ΣΚΥΔΡΑ 2009

6o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY ΣΚΥΔΡΑ 2009



Με επιτυχία διεξήχθη το 6ο (και τελευταίο για την φετινή αγωνιστική περίοδο) τουρνουά μίνι βόλλεϋ της Ε.Σ.ΠΕ.Μ, την Κυριακή 21 Ιουνίου 2009 στη Σκύδρα, με την οργανωτική καθοδήγηση του προέδρου και του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Μ., την οικονομική κάλυψη από τον Δήμο Σκύδρας και το "στήσιμο" της διοργάνωσης από τον τοπικό σύλλογο "Φ.Ε.Σ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ", με την μακρόχρονη παράδοση στο χώρο του βόλλεϋ.

Μπροστά στον ανοιχτό χώρο του Δημαρχείου Σκύδρας που διαμορφώθηκε σε 10 γήπεδα, 200 αγόρια και κορίτσια συλλόγων της Μακεδονίας, αγωνίστηκαν με κέφι και χαρά, δίνοντας δείγματα των ικανοτήτων τους και σκορπώντας αισιοδοξία για το μέλλον του βόλεϋ.Πολυπληθέστερη αποστολή του συλλόγου ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ με 9 ομάδες κοριτσιών και 7 ομάδες αγοριών.

Εκατοντάδες φίλαθλοι από τη Σκύδρα και τις πόλεις που συμμετείχαν στο 6ο τουρνουά, παρακολούθησαν τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να αγωνίζονται, σκορπώντας χαρά στους φίλους του αθλήματος.

Το τουρνουά παρακολούθησε ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Π ροπονητής ανάπτυξης κ. Μπάμπης Καρασαρλίδης.

Επίσης, ήταν παρών, πέραν των διοργανωτών και ο Δήμαρχος Σκύδρας κ. Γιώργος Χοϊδης.

Με την ολοκλήρωση του τουρνουά, όλοι ευχήθηκαν στους μικρούς αθλητές και τις αθλήτριες καλό καλοκαίρι και ανανέωσαν το αθλητικό ραντεβού για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Gallery: Τουρνουά Mini Volley Σκύδρα 21-06-2009