• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Μίνι Volley 2010 : 3o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜIΝΙ VOLLEY ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 2010

3o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜIΝΙ VOLLEY ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 2010



Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Τουρνουά ΜΙΝΙ VOLLEY της Ε.Σ.ΠΕ.Μ στα Γιαννιτσά την 13/06/2010.

Δεκαεφτά σύλλογοι από δεκαπέντε πόλεις της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας με 517 αθλητές και αθλήτριες που συγκρότησαν 165 ομάδες, που είναι ρεκόρ συμμετοχών όλων των εποχών για την Ένωση μας. Βέβαια τα ρεκόρ είναι για να καταρρίπτονται και είμαστε σίγουρη ότι σε μία επόμενη διοργάνωση θα συμβεί αυτό.

Την Κυριακή 20/06/2010 θα γίνει το επόμενο Τουρνουά ΜΙΝΙ στο Λιτόχωρο και γιατί όχι να μην καταρριφθεί το ρεκόρ σε αυτό το Τουρνουά.

Στα 18 διαμορφωμένα ανοιχτά γήπεδα, από τα οποία τα έξι μέσα στο κλειστό γυμναστήριο (με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, air condition) και τα υπόλοιπα 12 στα ανοιχτά γήπεδα του handball και του basketball, οι μικροί αθλητές και αθλήτριες από σχεδόν όλες τις πόλεις της Ένωσης μας προσέφεραν υπέροχες αγωνιστικές στιγμές με τα παιχνίδια τους και προσέθεσαν ακόμη μια αθλητική εμπειρία στο ενεργητικό τους.

Το Τουρνουά παρακολούθησε ο ΠΟΠ Μακεδονίας κ. Καρασαρλίδης Μπάμπης και ο οποίος έκανε μετρήσεις και σε χώρο του Γυμναστηρίου σε αθλητές και αθλήτριες, που έστειλαν οι σύλλογοι για επιλογή στα Κλιμάκια.

Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν οι σύλλογοι: ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, Νίκη Αιγινίου, Ποσειδών Βέροιας, Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Μίλων Γιαννιτσών, Ίκαρος Έδεσσας, Απόλλων Καλυβίων, Ακαδημία Καστοριάς, Ακαδημία Κρύας Βρύσης, Πάνθεον Λιτοχώρου, ΓΑΣ Μελίκης, ΓΣ Κοζάνης, Ζαφειράκης Νάουσας, Αρίων Πτολεμαΐδας, Αριστοτέλης Σκύδρας, Φιλώτας, Κουφάλια.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Μ ευχαριστεί πολύ τον Πρόεδρο του ΔΑΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ κ. Αμπεριάδη Νικόλαο και τους υπαλλήλους κα. Ιγγλίζογλου Άννα και κ. Ταλαμπούκα Διονύσιο, καθώς και τους προπονητές της τοπικής ομάδας, ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡ0Σ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ κ. Τζούρο Κωνσταντίνο και κ. Χατζησταυρου Θωμά, καθώς και τις αθλήτριες των συλλόγων των Γιαννιτσών, που κάτω από τον καυτό ήλιο συμμετείχαν ως διαιτητές.
διότι χωρίς την προσφορά τους θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση του τόσο πετυχημένου Τουρνουά.

Gallery: Τουρνουά Mini Volley Γιαννιτσά 13-06-2010