• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Μίνι Volley 2010 : 2o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜIΝΙ VOLLEY ΣΚΥΔΡΑ 2010

2o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜIΝΙ VOLLEY ΣΚΥΔΡΑ 2010



Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Τουρνουά ΜΙΝΙ VOLLEY της Ε.Σ.ΠΕ.Μ στη Σκύδρα, την 30/05/2010.

Δεκαέξι σύλλογοι από δεκαπέντε πόλεις της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας με 488 αθλητές και αθλήτριες που συγκρότησαν 160 ομάδες, εκατοντάδες γονείς αθλητών και φίλαθλοι, προπονητές, καταξιωμένοι αθλητές του βόλλεϋ, βετεράνοι του αθλήματος και διοικητικοί παράγοντες, «πλημμύρισαν» την Σκύδρα και μετέβαλαν σε πραγματική φιέστα της νεολαίας το ετήσιο τουρνουά μίνι βόλλεϋ αγοριών και κοριτσιών της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

Στα 20 διαμορφωμένα ανοιχτά γήπεδα μίνι βόλλεϋ στο πάρκο και τους δρόμους μπροστά από το Δημαρχείο Σκύδρας, οι μικροί αθλητές και αθλήτριες προσέφεραν υπέροχες αγωνιστικές στιγμές με τα παιχνίδια τους και μια αξέχαστη αθλητική εμπειρία με τον παλμό, το κέφι και την αγάπη τους για το βόλλεϋ.

Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν οι σύλλογοι: ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, Νίκη Αιγινίου, Ποσειδών Βέροιας, Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Μίλων Γιαννιτσών, Ίκαρος Έδεσσας, Απόλλων Καλυβίων, Ακαδημία Καστοριάς, Ακαδημία Κρύας Βρύσης, Πάνθεον Λιτοχώρου, ΓΑΣ Μελίκης, Ζαφειράκης Νάουσας, Αρίων Πτολεμαΐδας, Αριστοτέλης Σκύδρας, Φιλώτας, Αριστοτέλης Φλώρινας.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Μ ευχαριστεί πολύ τους παράγοντες της τοπικής ομάδας, ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ,για την πραγματοποίηση του Τουρνουά καθως και τον Δήμαρχο Σκύδρας κ. Γιώργο Χοϊδη, για την πολυτιμη βοήθεια τους.

Gallery: Τουρνουά Mini Volley Σκύδρα 30-05-2010