• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Μίνι Volley 2012 : 2o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY 2012 ΓΡΕΒΕΝΑ

2o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY 2012 ΓΡΕΒΕΝΑ



Η γιορτή του Volley στην ΕΣΠΕΜ συνεχίστηκε με το 2ο τουρνουά μίνι βόλεϊ 2012 στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 03/06/2012.
Τετρακόσιες μικρές αθλήτριες και αθλητές από ομάδες της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας συμμετείχαν σε περισσότερα από πεντακόσια παιχνίδια. Αναλυτικά οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι εξής :

Αγόρια : ΑΠΜΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Κορίτσια : ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ, ΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ, ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΦΙΛΩΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΑΚΑΔ. Δ. ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

Στο επίπεδο Γ, γεννημένοι 1999-2001 συμμετείχαν 86 ομάδες κοριτσιών και 3 ομάδες αγοριών.

Στο Επίπεδο Β, γεννημένοι 2002-2003 συμμετείχαν 35 ομάδες κοριτσιών .

Στο Επίπεδο Α, γεννημένα 2004-2005 συμμετείχαν 10 ομάδες κοριτσιών.

Κατά της διάρκεια της οργάνωσης χορηγήθηκαν σε όλες τις ομάδες σάντουιτς,χυμοί, νερά για όλους τους αθλητές και αθλήτριες , καθώς επίσης και για όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του τουρνουά.

Στην ειδικά διαμορφωμένη, από γήπεδα μίνι βόλεϊ, κεντρική πλατεία της πόλης βρέθηκε ο βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού Στέλιος Πιπέργιας και ο οποίος βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Κιουπτσίδη Δημοσθένη για την μέχρι τώρα προσφορά του στον αθλητισμό. Ο πασαδόρος του Π.Α.Ο. που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Γ.Σ.Γρεβενών φωτογραφήθηκε και συνομίλησε με μελλοντικές αθλήτριες και αθλητές του βόλεϊ και υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα.

Το Τουρνουά παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κιουπτσίδης Δημοσθένης, ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Κοψαχείλης Τιμολέων, ο παλαιός πρόεδρος του ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ. Ταταρίδης Κυριάκος, ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών κ. Παρασκευαίδης Χρήστος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ.Ράμμος Νικόλαος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάτσης Ιωάννης.

Επίσης παραβρέθηκαν στο Τουρνουά ο ΠΟΠ Μακεδονίας κ. Τράιος Ανέστης τα μέλη της ΕΟΠΕ κ. Κυριάκου Κων/νος και κ.Πέτκος Αναστάσιος και ο πρόεδρος της Ένωσης με όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Μ ευχαριστεί τον Δήμαρχο Γρεβενών διότι χωρίς την βοηθειά του δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το Τουρνουά. Επίσης ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του Τουρνουά και συγχαίρει τους παράγοντες της τοπικής ομάδας, ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ για την άψογη διεξαγωγή του, όπως επίσης και για την φιλοξενία των μικρών αθλητριών.

Gallery: Τουρνουά Mini Volley Γρεβενά 03-06-2012