• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Μίνι Volley 2013 : 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY 2013 ΦΙΛΩΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY 2013 ΦΙΛΩΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣΤην Κυριακή 02/06/2013 πραγματοποιήθηκε στον Φιλώτα Φλώρινας το Τρίτο τουρνουά mini volley 2013 της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

Η συμμετοχή των ομάδων αποτελεί νέο Ρεκόρ για την Ένωση καθώς ο αριθμός των αθλητών και αθλητριών που συμμετείχαν έφτασε για πρωτη φορά τους 478.

Συνολικά συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 15 συλλόγους :  ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,  ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, ΦΙΛΩΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΓΕ, ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Τα 28 γήπεδα που δημιουργήθηκαν για την διεξαγωγη των αγώνων κατέκλεισαν το Πάρκο Αγίας Παρασκευης καθως και τους γύρω δρόμους.

Κατά της διάρκεια της διοργάνωσης χορηγήθηκαν σε όλες τις ομάδες τοπικά προιόντα καθώς και σάντουιτς και νερά  για όλους τους αθλητές - τριες  και για όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του τουρνουά.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Μ συγχαίρει τους παράγοντες της τοπικής ομάδας, ΕΜΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ  για την άψογη διεξαγωγή του Τουρνουά, όπως επίσης και για την φιλοξενία των μικρών αθλητών.

Ευχαριστεί επίσης όλους όσους βοήθησαν  για την πραγματοποίηση του Τουρνουά.
Το επόμενο Τουρνουά της ΕΣΠΕΜ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 09/06/2013 στην Πτολεμαίδα .

Gallery: Τουρνουά Mini Volley Φιλώτας 02-06-2013