• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Μίνι Volley 2014 : 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY 2014 ΦΙΛΩΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY 2014 ΦΙΛΩΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣΜε μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ και την Ε.Σ.ΠΕ.Μ. τουρνουά MINI VOLLEY στον Φιλώτα την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 20 γήπεδα που είχαν διαμορφωθεί στην κεντρική οδό του Φιλώτα, στους χώρους πρασίνου εντός του πάρκου της Αγίας Παρασκευής και στις παράπλευρες οδούς αυτού.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων αθλητών και αθλητριών ήταν 321 και συμμετείχαν συνολικά 12 σωματεία από Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

Αναλυτικά τα σωματεία που συμμετείχαν είναι : Α.Σ. Αριστέας Φιλώτα, Α.Π. Καστοριάς, Αριστοτέλης Σκύδρας, Αριστοτέλης Φλώρινας, Αρίων Πτολεμαΐδας, Γ.Σ. Κοζάνης, Γ.Ε. Εδεσσαϊκή, Ήφαιστος Φλώρινας, Ζαφειράκης Νάουσας, Ίκαρος Έδεσσας, Πάνθηρες Κοζάνης, Πήγασος Κοζάνης.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Μ. και το Δ.Σ. του Α.Σ. Αριστέας Φιλώτα ευχαριστούν θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην πραγματοποίηση αυτού του τουρνουά για τέταρτο συνεχή έτος και ιδιαίτερα όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στη πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τον Δήμο Αμυνταίου, την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας για την διάθεση εξοπλισμού και εξειδικευμένου προσωπικού παροχής πρώτων βοηθειών, τους τοπικούς παραγωγούς παραδοσιακών προϊόντων και κυρίως τα σωματεία που συμμετείχαν με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες τους.

Gallery: Τουρνουά Mini Volley Φιλώτας 01-06-2014