• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Μίνι Volley 2015 : 5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY 2015 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY 2015 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ



Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας πραγματοποιήθηκε τουρνουά μίνι βόλεϊ της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.  για την περίοδο 2014-15.

Την επιμέλεια και την οργάνωση της εκδήλωσης είχαν αναλάβει οι παράγοντες της τοπικής ομάδας του Γ.Α.Σ. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ», σε συνεργασία με την Ε.Σ.ΠΕ.Μ., και την Κ.Ε.Δ.Α. Αλεξάνδρειας .

Οι αγώνες διεξήχθησαν τελικά με τη συμμετοχή περισσότερων από 250 αθλητριών και αθλητών (συνολικά ογδόντα 84 ομάδες), σε 20 γήπεδα που στήθηκαν για το σκοπό αυτό στο οδόστρωμα της οδού Δ.Δ. Βετσοπούλου στο κέντρο της πόλης.
Οι αθλητές και αθλήτριες που παρέμειναν παρά τις δύσκολες αρχικά καιρικές συνθήκες και συμμετείχαν τελικά στο τουρνουά προέροναται  από 10 συλλόγους της Κεντροδυτικής Μακεδονίας, τους:   1. ΑΙΑΣ Κιλκίς, 2. ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κρύας Βρύσης,  3.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Σκύδρας, 4. ΒΑΦΥΡΑΣ Δίου, 5. Γ.Α.Σ. Μελίκης,  6. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γιαννιτσών,   7. ΜΙΛΩΝΑΣ Γιαννιτσών, 8. ΝΙΚΗ Αιγινίου,  9. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Βεροίας, και 10. ΓΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ», αγωνίστηκαν σε τρείς (3) κατηγορίες- επίπεδα,  σύμφωνα με το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΠΕ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και την παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης Παναγιώτης, ο αντιδήμαρχος κ. Ναλμπάντης Κων/νος, Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι , αρκετοί παράγοντες Σωματείων καθώς και πάρα πολλοί γονείς των παιδιών.

Από τους διοργανωτές μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες μικρούς  αθλητές και αθλήτριες, όπως και στους συνοδούς των ομάδων, σάντουιτς,  χυμοί και νερά. 

Gallery: Τουρνουά Mini Volley Αλεξάνδρεια 07-06-2015