• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Μίνι Volley 2017 : 5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY 2017 ΚΙΛΚΙΣ

5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY 2017 ΚΙΛΚΙΣ



Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 το 5ο Τουρνουά mini volley της ΕΣΠΕΜ για το 2017, που διοργάνωσε ο Άτλας Κιλκίς σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ) και τον Δήμο Κιλκίς.

Το Τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς και όχι στην πλατεία Ειρήνης όπως ήταν προγραμματισμένο, λόγω των κακών καιρικών φαινομένων. Παρόλα αυτά η οργανωτική επιτροπή του Άτλαντα κατόρθωσε να ετοιμάσει έγκαιρα τα 8 υπό διαμόρφωση γήπεδα ώστε όλα να λειτουργήσουν άψογα.

Η διεξαγωγή του τουρνουά έγινε σε 3 αγωνιστικά επίπεδα: Επίπεδο Α (παιδιά Α’ και Β’ δημοτικού), επίπεδο Β (παιδιά Γ’ και Δ’ δημοτικού) και επίπεδο Γ (παιδιά Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού).  Έτσι δόθηκε η ευκαιρία  σε περίπου 150 κορίτσια και λίγα αγόρια να παίξουν βόλεϊ να δείξουν την αγωνιστικότητά τους αλλά και το πάθος τους  και να διασκεδάσουν σε ένα γιορτινό περιβάλλον, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους πολλούς γονείς και φίλους του αθλήματος που βρίσκονταν στις κερκίδες.

Εκτός από τον διοργανωτή ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ συμμετείχαν και τα σωματεία: ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Μετά το τέλος του τουρνουά απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα και αφού φωτογραφήθηκαν όλα μαζί ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Gallery: Τουρνουά Mini Volley Κιλκίς 11-06-2017