• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Μίνι Volley 2018 : 4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY 2018 ΚΙΛΚΙΣ

4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY 2018 ΚΙΛΚΙΣΤο Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στο κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς, πραγματοποίηθηκε το 4ο Τουρνουά μίνι βόλεϊ (3Χ3) της ΕΣΠΕΜ για το 2018.

Την διοργάνωση του Τουρνουά ανέλαβε το σωματείο  Άτλας Κιλκίς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ).

Η διεξαγωγή του τουρνουά έγινε σε 3 αγωνιστικά επίπεδα: Επίπεδο Α (παιδιά Α’ και Β’ δημοτικού), επίπεδο Β (παιδιά Γ’ και Δ’ δημοτικού) και επίπεδο Γ (παιδιά Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού).  Έτσι δόθηκε η ευκαιρία  σε περίπου 130 κορίτσια και αγόρια να παίξουν βόλεϊ να δείξουν τις τεχνικές τους δεξιότητες  και να διασκεδάσουν σε ένα γιορτινό περιβάλλον, προσφέροντας θέαμα στους πολλούς γονείς και φίλους του αθλήματος που βρίσκονταν στις κερκίδες.

Σκοπός του τουρνουά ήταν η συμμετοχή των νεαρών αθλητών/τριών, η χαρά του παιχνιδιού και ο σεβασμός προς τους συναθλητές, τους αντιπάλους και τους διαιτητές.

Εκτός από τον διοργανωτή ΑΤΛΑ ΚΙΛΚΙΣ συμμετείχαν και τα σωματεία: ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Gallery: Τουρνουά Mini Volley Κιλκίς 02-06-2018