• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Μίνι Volley 2019 : 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY 2019 ΚΙΛΚΙΣ

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY 2019 ΚΙΛΚΙΣ



Την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στο κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά μίνι βόλεϊ (3Χ3) της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. για το 2019.

Την διοργάνωση του Τουρνουά ανέλαβε το σωματείο  Άτλας Κιλκίς για 4η συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ).

Η διεξαγωγή του τουρνουά έγινε σε 3 αγωνιστικά επίπεδα: Επίπεδο Α (παιδιά Α’ και Β’ δημοτικού), επίπεδο Β (παιδιά Γ’ και Δ’ δημοτικού) και επίπεδο Γ (παιδιά Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού). Έτσι δόθηκε η ευκαιρία  σε 210 κορίτσια και αγόρια να παίξουν βόλεϊ να δείξουν τις τεχνικές τους δεξιότητες  και να διασκεδάσουν σε ένα γιορτινό περιβάλλον, προσφέροντας θέαμα στους πολλούς γονείς και φίλους του αθλήματος που βρίσκονταν στις κερκίδες.

Σκοπός του τουρνουά ήταν η συμμετοχή των νεαρών αθλητών/τριών, η χαρά του παιχνιδιού και ο σεβασμός προς τους συναθλητές, τους αντιπάλους και τους διαιτητές.

Εκτός από τον διοργανωτή ΑΠΟ ΑΤΛΑ ΚΙΛΚΙΣ συμμετείχαν και τα σωματεία: ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Gallery: Τουρνουά Mini Volley Κιλκίς 19-05-2019