• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Οι οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για volley & beach volley

Οι οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για volley & beach volleyΑναρτήθηκαν και επίσημα στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τα Ειδικά Πρωτόκολλα που εγκρίθηκαν από την Υγειονομική Επιτροπή για τα αθλήματα του volley και του beach volley. 

Η πανδημία COVID-19 στη χώρα μας έχει παρουσιάσει σημαντική ύφεση αλλά ο κίνδυνος εστιακής αναζωπύρωσης είναι πάντα υπαρκτός, όπως και η πιθανότητα εμφάνισης νέου επιδημικού κύματος. Η επιστροφή στη νέα κανονικότητα θα γίνει με μικρά βήματα, με γνώμονα την ασφάλεια του συνόλου και την προστασία της υγείας του ατόμου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Πολιτεία θα παρέχει συνεχώς οδηγίες και πληροφορίες για την διασφάλιση της υγείας των αθλητών, των εργαζομένων στους αθλητικούς χώρους και των αθλούμενων πολιτών.

Οι σχετικές οδηγίες, τα υγειονομικά πρωτόκολλα για volley και beach volley, καθώς και οι απαραίτητες φόρμες για τους ενδιαφερόμενους μπορούν να βρεθούν πέρα από την ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α. (ΕΔΩ) και στον ειδικό ιστότοπο της Ε.Ο.ΠΕ. ΕΔΩ.