• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Αναγνώριση 8 ειδικών τουρνουά ανδρών-γυναικών και juniors στη Βόρεια Ελλάδα

Αναγνώριση 8 ειδικών τουρνουά ανδρών-γυναικών και juniors στη Βόρεια ΕλλάδαΓια μία ακόμη χρονιά θα πραγματοποιηθεί η σειρά τουρνουά των North Area Series με βασικό διοργανωτή τον Σπύρο Γκολίτση, σε όμορφους προορισμούς της Βορείου Ελλάδος.

Οι διοργανώσεις τηρούν τις προδιαγραφές των Ειδικών Διοργανώσεων με εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων και η σειρά για πρώτη φορά περιλαμβάνει και διοργανώσεις σε μικρές ηλικίες.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν 4 τουρνουά σε επίπεδο Ανδρών-Γυναικών με συνολικά χρηματικά έπαθλα που προσεγγίζουν τα πέντε χιλιάδες ευρώ (€4.750), σε Φλώρινα στο Νέο Πάρκο, Φανάρι Κομοτηνής, Σέρρες, και Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Μάλιστα σε 3 από τα τουρνουά (Φλώρινα, Κομοτηνή και Ολυμπιάδα) θα υπάρχει φιλοξενία σε ομάδες του κυρίως ταμπλό.  

Αντίστοιχα διοργανώνονται και 4 τουρνουά Juniors (κάτω των 19 ετών) σε Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Χαλκιδική, και Πρέβεζα που ως τελικό τουρνουά θα προσφέρει και φιλοξενίες στις ομάδες που θα προκριθούν.    

Οι διοργανώσεις του North Area Circuit θα ξεκινήσουν από αρχές Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις αρχές Αυγούστου. Το αναλυτικό πρόγραμμα των North Area Series εδώ, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται απευθείας στον διοργανωτή.