• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ:Εκτιμώ ότι τα πρωταθληματα ....

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ:Εκτιμώ ότι τα πρωταθληματα ....Αυγενάκης : "Εκτιμώ ότι στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα επιστρέψουμε σε δράση μετά απο τα Χριστούγεννα"

Μετά τα Χριστούγεννα εκτιμά  ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, πως θα επανεκκινήσει η δράση στα ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα, έπειτα από την έγκριση που θα δοθεί από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Οι δηλώσεις του κ. Αυγενάκη στον κρητικό ραδιοφωνικό σταθμό, Team FM 102:

" Καταλαβαίνω τα προβλήματα και την αγωνία των αθλητών και αθλητριών, που μου στέλνουν υπομνήματα, όμως οι αποφάσεις παίρνονται καθαρά καθ΄υπόδειξη των λοιμωξιολόγων.

Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αλλά και οι διοργανώσεις των ατομικών αθλημάτων, θα ξεκινήσουν σταδιακά και ύστερα από την έγκριση των λοιμοξιολὀγων.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ο μηχανισμός τακτικού ελέγχου για τους αθλητές όλων των κατηγοριών, οπότε μέχρι να καλυτερεύσει η κατάσταση υγειονομικά στην χώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Εκτός από αυτό, ούτε οι αθλητικές εγκαταστάσεις των ερασιτεχνικών σωματείων μπορούν αυτή τη στιγμή να σηκώσουν το βάρος των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Προσωπική μου εκτίμηση, στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα επιστρέψουμε σε δράση μετά από τα Χριστούγεννα. "