• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Επανεκκίνηση Προπονήσεων και Αγώνων Πετοσφαίρισης

Επανεκκίνηση Προπονήσεων και Αγώνων Πετοσφαίρισης



Σύμφωνα με την από 8/5/2021 επιστολή του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, από τις 10/5/2021 μπορούν να ξεκινήσουν προπονήσεις οι ηλικιακές κατηγορίες Αγοριών Κ21 και Κ18 και Κοριτσιών Κ20 και Κ18.

       Από 17/5/2021 μπορούν να ξεκινήσουν οι αθλητικές ακαδημίες με ατομικές προπονήσεις σε μικρά, σταθερά γκρουπ έως δέκα (10) ατόμων για τις προσεχείς 3 εβδομάδες.

       Από 01/06/2021 μπορούν να ξεκινήσουν οι αγώνες Beach Volley

      Από 07/06/2021 μπορούν να ξεκινήσουν οι αγώνες  Πετοσφαίρισης 

Για όλα τα παραπάνω προτείνεται η χρήση self-test στις προπονήσεις, μια φορά την εβδομάδα, παρουσία του γιατρού ή του υπεύθυνου COVID-19 της ομάδας ο οποίος βεβαιώνει τη διεξαγωγή τους, ή δύο φορές την εβδομάδα εφόσον προπονούνται σε κλειστό χώρο.

Για τους αγώνες είναι υποχρεωτικός ο έλεγχος για τους συμμετέχοντες με rapid test 24 ωρών ή PCR τεστ 48 ωρών από διαπιστευμένα εργαστήρια. 

Οι αγώνες θα διεξάγονται χωρίς θεατές και με βάση τα επικαιροποιημένα υγειονομικά αγωνιστικά πρωτόκολλα που καταθέτουν οι ομοσπονδίες.

Επιπλέον,

·        Η ΓΓΑ θα συμπεριλάβει, στις νέες διευκρινιστικές οδηγίες που θα εκδοθούν, ειδική μνεία για την εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ για τη χρήση του κλιματισμού/εξαερισμού στις κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις. 

·        Η ΓΓΑ θα εκδίδει διευκρινιστικές οδηγίες για την εφαρμογή των παραπάνω γενικών αρχών που θα περιγράφονται στις αντίστοιχες ΚΥΑ.