• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Προπόνηση Κοριτσιών Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

Προπόνηση Κοριτσιών Ε.Σ.ΠΕ.Μ.



Οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Στράντζαλης Αθανάσιος και Σαρρής Κωνσταντίνος καλούν για προπόνηση, τις παρακάτω αθλήτριες την Πέμπτη 24/06/2021 και ώρα 18:00 στο Σχολικό Κλειστό Γυμναστήριο «Προμηθέας» του 2ου Γυμνασίου Βέροιας.                 

Σταμπούλτζη Γεωργία, Μαραντίδου Δήμητρα, (Φ.Ε.Σ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ) Ζειμπεκη Όλγα, Λιόντου Βασιλεία  (ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ), Νάνου Δήμητρα, Πεγιόγλου Παρθένα (ΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ), Λουκά Δέσποινα (ΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ) και Μασιάκου Ευδοξία, Σωτηροπούλου Χρυσάνθη (ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ) Μητροπούλου Γεωργία (ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ) και Γιαννοπούλου Στέλλα (ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ),Δήμτσα Εθδοκία, Ταρασίδου Εθγενία (ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ)

  Όσες αθλήτριες συμμετέχουν στην προπόνηση, υποχρεούνται να έχουν  εκδώσει την κάρτα υγείας.

Επίσης οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη δήλωση αποτελέσματος του self test από το τεστ στο οποίο έχουν υποβληθεί στο σχολείο.

Επισημάνεται ότι οι γονείς των αθλητριών δεν θα μπορούν να παραβρίσκονται εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου.

           Για την μέγιστη δυνατή προστασία της ατομικής και δημόσιας Υγείας από τον Covid 19 στην προπόνηση θα ισχύουν οι γενικές οδηγίες ασφαλούς άσκησης τις οποίες συνέταξε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και θα τηρηθεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Προπονήσεων της Ε.ΟΠΕ.

 Αθλήτρια  που θα απουσιάσει  για οποιονδήποτε λόγο, θα πρέπει να ενημερώσει τους  Ομοσπονδιακούς Προπονητές κ. Στράντζαλη Αθανάσιο, κ. Σαρρή Κωνσταντίνο.