• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Final Four Κοριτσιών Κ16 Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

Final Four Κοριτσιών Κ16 Ε.Σ.ΠΕ.Μ.



Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου το Final Four της κατηγορίας Κοριτσιών Κ16 της ΕΣΠΕΜ.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση σε κάθε ένα από τους τέσσερις ομίλους της πρώτης φάσης και είναι οι εξής :

ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Οι αναμετρήσεις της πρώτης μέρας διεξήχθησαν μεταξύ των ομάδων

ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ - ΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ και

ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

που έληξαν 0-3 και 2-3 σετ αντίστοιχα.

Με βάση τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας   προέκυψαν οι αναμετρήσεις της Κυριακής, όπου στον αγώνα κατάταξης για την τρίτη θέση συμμετείχαν οι ομάδες : ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ - ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, με νικήτρια ομάδα τον ΑΣ ΑΙΑ ΚΙΛΚΙΣ με 3-2 σετ καταλαμβάνοντας έτσι την Τρίτη θέση στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

Ο  Τελικός αγώνας κατάταξης για την πρώτη και δεύτερη θέση διεξήχθη μεταξύ των ομάδων

ΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ όπου νικητής και πρωταθλητής της Ένωσης αναδείχθηκε η ομάδα ΣΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ με 3-0 σετ.

Τις απονομές των μεταλλίων για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον ΑΣ ΑΙΑ ΚΙΛΚΙΣ  έκανε ο ΠΟΠ της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.  κ. Στράντζαλης Αθανάσιος

Τις απονομές των μεταλλίων για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον σύλλογο ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ έκαναν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πίδνας - Κολινδρού κ. Παπάς Βασίλειος  και ο ΠΟΠ της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.  κ. Στράντζαλης Αθανάσιος.

Την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα ΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ έκαναν Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ κ. Τασχουνίδης Χρήστος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού κ. Παπάς Βασίλειος 

Στον αγώνα παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.  κ. Πυθαγόρας Δημητριάδης μαζί με το Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Χρήστο  Τασχουνίδη

Όλοι οι αγώνες του Final Four  μεταδόθηκαν με Livestreaming μέσω του επίσημου καναλιού της Ένωσης σε παραγωγή του Avena.gr με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο του Volley.

 

Gallery: Final Four Κοριτσιών Κ16 Ε.Σ.ΠΕ.Μ. Ημιτελικός

Gallery: Final Four Κοριτσιών Κ16 Ε.Σ.ΠΕ.Μ. Tελικός

Gallery: Final Four Κοριτσιών Κ16 Ε.Σ.ΠΕ.Μ. Απονομές