• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : 1ο Τουρνουά mini volley ΕΣΠΕΜ στην Σκύδρα 21/05/2022

1ο Τουρνουά mini volley ΕΣΠΕΜ στην Σκύδρα 21/05/2022



Το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 στην πλατεία Δημαρχείου της Σκύδρας, πραγματοποιήθηκε, μετά από δύο χρόνια αδράνειας λόγω του Covid 19, το 1ο Τουρνουά μίνι βόλεϊ (3Χ3) της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. για το 2022.

Την διοργάνωση του Τουρνουά ανέλαβε το σωματείο  ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ).

Η διεξαγωγή του τουρνουά έγινε σε 3 αγωνιστικά επίπεδα: Επίπεδο Α (παιδιά Α’ και Β’ δημοτικού), επίπεδο Β (παιδιά Γ’ και Δ’ δημοτικού) και επίπεδο Γ (παιδιά Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού). Έτσι δόθηκε η ευκαιρία  σε 150 κορίτσια και αγόρια να παίξουν βόλεϊ να δείξουν τις τεχνικές τους δεξιότητες  και να διασκεδάσουν σε ένα γιορτινό περιβάλλον, προσφέροντας θέαμα στους πολλούς γονείς και φίλους του αθλήματος που βρίσκονταν στις κερκίδες.

Σκοπός του τουρνουά ήταν η συμμετοχή των νεαρών αθλητών/τριών, η χαρά του παιχνιδιού και ο σεβασμός προς τους συναθλητές, τους αντιπάλους και τους διαιτητές.

Εκτός από τον διοργανωτή ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ συμμετείχαν και τα σωματεία: ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ και ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ξένους αθλητές του ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ  Gladstone Junior και Alberto Lazaro Torres οι οποίοι τους υπέγραψαν και αυτόγραφα.

Στους συμμετέχοντες δόθηκαν σάντουιτς, νερά και χυμοί από τους διοργανωτές.

Gallery: 1ο Τουρνουά mini volley ΕΣΠΕΜ στην Σκύδρα 21/05/2022