• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Mini Volley 2022 : 3ο Τουρνουά mini volley ΕΣΠΕΜ στην Κατερίνη 04/06/2022

3ο Τουρνουά mini volley ΕΣΠΕΜ στην Κατερίνη 04/06/2022



Το Σάββατο 04 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη, το τρίτο Τουρνουά mini volley της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.  Το Τουρνουά διεξήχθη στα 12 κατάλληλα διαμορφωμένα γήπεδα, πάνω από την υπογειοποίηση της Εθνικής οδού, στο Mooven baguette cafe, όπου συγκεντρώθηκαν  58 ομάδες με 174 αθλητές - τριες απο τα παρακάτω 9 σωματεία :

ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ, ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ, ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ.ΔΙΟΥ, ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΟΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Σημαντικός αρωγός στην διοργάνωση του Τουρνουά ήταν το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Τασχουνίδης Χρήστος που σε συνεργασία με τα σωματεία ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων. Επίσης σε όλους τους αθλητές, οι οποίοι απόλαυσαν την συμμετοχή τους στους αγώνες παρά την αυξημένη θερμοκρασία, δόθηκαν νερά, χυμοί και σάντουιτς.

Το Τουρνουά παρακολούθησε και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς αθλητές,  ο Δήμαρχος Δήμου Κατερίνης κ. Κωνσταντίνος Κουκοδήμος όπου συνομίλησε με τον πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. για μελλοντικές διοργανώσεις Πετοσφαίρισης. 

 

Gallery: 3ο Τουρνουά mini volley ΕΣΠΕΜ στην Κατερίνη 04/06/2022