• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Τελευταία προπόνηση του Κλιμακίου της ΕΣΠΕΜ για 2021-2022.

Τελευταία προπόνηση του Κλιμακίου της ΕΣΠΕΜ για 2021-2022.



Την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του κλιμακίου Αγοριών και κοριτσιών της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, στο ΔΑΚ Δ.ΒΙΚΕΛΑ  στη Βέροια, από τους αποσπασμένους προπονητές Στράντζαλη Αθανάσιο και Σαρρή Κωνσταντίνο.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες :

Καλαιτζής Νεκτάριος, Καλημέρης Γεώργιος (ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ), Παππά Μαριαλλένα  (ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ), Δεινοπούλου Ελένη  (ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ), Τιτέλη Ιωάννα (ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ), Μοσχάκη Νίκη (ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ), Λαζαρίδου Αγγελική, Χαζηπαραδείση Δήμητρα - Αναστασία, Παυλίδου Αλεξάνδρα  (ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ).

Σ΄ αυτή την τελευταία προπόνηση ήταν προγραμματισμένο να παραβρεθεί και να συνομιλήσει με τα παιδιά η διεθνής αθλήτρια Όλγα Στράντζαλη, η οποία θα δώριζε φανέλες στις αθλήτριες του Κλιμακίου, των ομάδων που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό .  

Λόγω ανειλημμένων αγωνιστικών υποχρεώσεων (συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα Γυναικών στους Μεσογειακούς Αγώνες)  δεν μπόρεσε τελικά να παραβρεθεί στην προπόνηση. Τα δώρα έδωσε στις αθλήτριες ο πατέρας της και προπονητής του Κλιμακίου της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.  κ. Αθανάσιος Στράντζαλης.