• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Ανίχνευση νέων αθλητών - αθλητριών.

Ανίχνευση νέων αθλητών - αθλητριών.



Σε συνέχεια του προγράμματος ανίχνευσης νέων αθλητών – τριων, με σκοπό τη στελέχωση των κλιμακίων των Προεθνικών ομάδων Παμπαίδων – Παγκορασίδων, οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Στράντζαλης Αθανάσιος και Σαρρής Κωνσταντίνος θα πραγματοποιήσουν σωματομετρικά τεστ σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα 2009 – 2010 την ΔΕΥΤΕΡΑ   17/10/2022   και  ΩΡΑ  16:00 – 18:00 στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης, για τα σωματεία των νομών Καστοριάς, Κοζάνης, Γρεβενών και Φλώρινας.

Στην παραπάνω συνάντηση, που θα είναι και η τελευταία για την πραγματοποίηση των μετρήσεων,  μπορούν να συμμετέχουν και αθλητές - τριες των σωματείων της Κεντρικής Μακεδονίας που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην Αλεξάνδρεια.

  Τα σωματεία, σε συνεργασία με τους προπονητές τους αφενός να υποδείξουν αθλητές και αθλήτριες με τα κατάλληλα προσόντα για να δοκιμαστούν  και αφετέρου να φροντίσουν για την ενημέρωση τους ώστε να παρευρεθούν στις μετρήσεις. 

Απαραίτητη προϋπόθεση που θα επιτρέπει στα εξεταζόμενα παιδιά την συμμετοχή τους στις μετρήσεις είναι να έχουν μαζί την κάρτα υγείας θεωρημένη από ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ή ιατρική βεβαίωση από Καρδιολόγο.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να προσέλθουν με την ανάλογη αθλητική περιβολή.