• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : 1ο Τουρνουά mini volley της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. στην Κατερίνη.

1ο Τουρνουά mini volley της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. στην Κατερίνη.



Το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά μίνι βόλεϊ (3Χ3) της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. για το 2023, στην Κατερίνη.

Το τουρνουά διεξήχθη στα 15 κατάλληλα διαμορφωμένα γήπεδα, πάνω από την υπογειοποίηση της Εθνικής οδού, στο Mooven baguette cafe, σε 3 αγωνιστικά επίπεδα: Επίπεδο Α (παιδιά Α’ και Β’ δημοτικού), επίπεδο Β (παιδιά Γ’ και Δ’ δημοτικού) και επίπεδο Γ (παιδιά Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού). Έτσι δόθηκε η ευκαιρία  σε 158 κορίτσια και αγόρια να παίξουν βόλεϊ να δείξουν τις τεχνικές τους δεξιότητες  και να διασκεδάσουν σε ένα γιορτινό περιβάλλον, προσφέροντας θέαμα στους πολλούς γονείς και φίλους του αθλήματος που βρίσκονταν στον χώρο. Στο Τουρνουά συμμετείχαν τα παρακάτω σωματεία :

ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ, ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ.ΔΙΟΥ, ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Σημαντικός αρωγός στην διοργάνωση του Τουρνουά ήταν το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Τασχουνίδης Χρήστος που σε συνεργασία με την Ε.Σ.ΠΕ.Μ. και τα σωματεία ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

Σκοπός του τουρνουά ήταν η συμμετοχή των νεαρών αθλητών/τριών, η χαρά του παιχνιδιού και ο σεβασμός προς τους συναθλητές, τους αντιπάλους και τους διαιτητές.

Το Τουρνουά παρακολούθησαν οι καταξιωμένοι αθλητές Αλέξανδρος Χήρας και Χάρης Σακόγλου.

Στους συμμετέχοντες δόθηκαν σάντουιτς και νερά από τους διοργανωτές.

Gallery: 1ο Τουρνουά mini volley της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. στην Κατερίνη.