• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
   
 • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
   
 • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
   

Νέα : Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα : Βασική υποστήριξη ζωής & χρήση αυτόματου εξωτερικού Απινιδιστή (BLS/AED)

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα : Βασική υποστήριξη ζωής & χρήση αυτόματου εξωτερικού Απινιδιστή (BLS/AED)Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (Ε. Σ.ΠΕ.Μ) σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό διοργανώνει Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο :

”ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΙΣΤΗ (BLS/AED”).

Το Πρόγραμμα αποσκοπεί στην εκπαίδευση των συμμετεχόντων στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση ”ΚΑΑ” και στη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή «ΑΕΑ-ΑΕD» και απευθύνεται σε προπονητές, γυμναστές, μέλη προπονητικών team, παράγοντες σωματείων, διαιτητές, γονείς αθλητών και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη.

Για την διευκόλυνση των συμμετεχόντων το πρόγραμμα θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία ως εξής :

 1. Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 και από ώρα 15.30-20.30 στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού Νάουσας, στο Διοικητήριο Νάουσας.
 2. Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 και από ώρα 12:00 – 17:00 στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης στην οδό Διογένους 1 & Χαρ. Μεγδάνη - 1ος όροφος (είσοδος από την οδό Διογένους), στην Κοζάνη.
 3. Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και από ώρα 09:00 – 15:00 στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, Αγίας Παρασκευής 33, στην Κατερίνη.

Περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εξάσκηση στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή σε εξειδικευμένα προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδιστές τελευταίας τεχνολογίας.

Οι συμμετέχοντες αποκτούν Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ισχύ για 3 χρόνια, το οποίο είναι κατάλληλο και για τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.