• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Εκπαιδευτικό πρόγραμμα:Βασική Υποστήριξη Ζωής & Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (BLS/AED)

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα:Βασική Υποστήριξη Ζωής & Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (BLS/AED)Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (Ε. Σ.ΠΕ.Μ) σε συνεργασία με τα περιφερειακά τμήματα του Ερυθρού Σταυρού Νάουσας και Κοζάνης, διοργάνωσε Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο :

”ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΙΣΤΗ (BLS/AED”).

Το Πρόγραμμα αποσκοπεί στην εκπαίδευση των συμμετεχόντων στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση ”ΚΑΑ” και στη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή «ΑΕΑ-ΑΕD» και απευθύνεται σε προπονητές, γυμναστές, μέλη προπονητικών team, παράγοντες σωματείων, διαιτητές, γονείς αθλητών και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη.

Στην εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη συμμετείχαν 7 άτομα και σε εκείνη στην Νάουσα συμμετείχαν 6 άτομα.

Οι συμμετέχοντες απέκτησαν Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ισχύ για 3 χρόνια, το οποίο είναι κατάλληλο και για τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ευχαριστούμε θερμά για τις γνώσεις και τις υπηρεσίες που προσέφεραν τις εκπαιδεύτριες του Ερυθρού Σταυρού κα. Αγνή Γκορτσιά και κα. Χρύσα Λιούλια.  

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, θα πραγματοποιηθεί το ίδιο πρόγραμμα στην Κατερίνη σε συνεργασία με το αντίστοιχο περιφερειακό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού.  

Φωτογραφίες