• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : KEFALONIA JUNIORS K19 FINALS: Το μέλλον της άμμου δίνει ραντεβού στην Κεφαλονιά

KEFALONIA JUNIORS K19 FINALS: Το μέλλον της άμμου δίνει ραντεβού στην ΚεφαλονιάΤο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ τζούνιορς ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, με την διεξαγωγή της τελικής φάσης της κατηγορίας Κ19 εφήβων-νεανίδων το διάστημα 4-6 Αυγούστου στην παραλία Άι Χέλη.

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν οι πρωταθλητές των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΠΕ που αναδείχθηκαν μέσω της διαδικασίας των Regionals, καθώς και ομάδες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στα τουρνουά Open του πανελλήνιου πρωταθλήματος τζούνιορς που προηγήθηκαν.

Συνολικά 32 ομάδες από όλη την Ελλάδα θα δώσουν ραντεβού στην παραλία Άι Χέλη στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς για τον τελευταίο τίτλο στο μπιτς βόλεϊ για το 2023.

Στο νησί των επτανήσων θα έρθουν ομάδες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας και συγκεκριμένα από το Ηράκλειο Κρήτης, τη Κω, τη Ρόδο, τη Πρέβεζα, τη Λαμία, την Κατερίνη, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ρέθυμνο, την Αλεξανδρούπολη, την Λάρισα, τα Γρεβενά, ενώ υπάρχουν και ομάδες από την Κεφαλονιά.

Το εναρκτήριο σερβίς θα γίνει την Παρασκευή 4 Αυγούστου το μεσημέρι, μετά την συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της ίδιας ημέρας. Το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Αυγούστου θα υπάρξει και live streaming από τον avena.gr

Την ΕΣΠΕΜ θα εκπροσωπήσουν οι πρωταθλητές στην κατηγορία Αγόρια Κ19 Γιαννόπουλος Θάνος / Παπανικολάου Γεώργιος, ενώ στα Κορίτσια Κ19 θα συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες της Ένωσης Αντωνοπούλου Ευαγγελία / Αντωνοπούλου Ζωή.

Η ΕΣΠΕΜ εύχεται καλή επιτυχία στις ομάδες της !!


Η Entry List εφήβων ΕΔΩ.

Η Εntry List νεανίδων ΕΔΩ.

Οι κανονισμοί διοργάνωσης ΕΔΩ.